Schoencadeau Rowy en Puffy

Sinterklaas kapoentje, gooi een kinderboek in mijn schoentje

Woehoe! Het heerlijke avondje komt er aan, want Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land. Dit is ook de tijd voor ouders waarin je te maken krijgt met hele enthousiaste kinderen, lange wensenlijstjes en overal pepernoten. Naast pakjesavond, is het natuurlijk ook super spannend of de pieten van te voren langs jouw huis komen om een pakje achter te laten. Om de pieten en Sinterklaas te helpen heb ik een tip, namelijk het kinderboek van Rowy en Puffy! Dat maakt het voor de hulppieten weer iets makkelijker, want er zijn zoveel mooie cadeautjes om uit te kiezen.

Het kinderboek van Rowy en Puffy is een uniek kinderboek, dat nog niet veel mensen hebben. Ideaal dus om kinderen en volwassenen mee te verrassen! Het boek zit boordevol weetjes over de natuur en het is opgedeeld in 11 hoofdstukken. Deze hoofdstukken kan je lezen als losse verhaaltjes voor het slapen gaan of juist als 1 groot avontuurlijk verhaal.

Je kan het boek heel gemakkelijk bestellen door een mailtje te sturen naar [info@rowyenpuffy.nl] of je besteld hem via Bol.com. Wanneer je het boek besteld dan wordt hij zo snel mogelijk verstuurd. Meestal dezelfde of volgende werkdag zodat je hem snel in huis hebt. Je krijgt er dan nog een leuke boekenlegger bij en een kleurplaat! Tip, die kleurplaat kan ook weer ingekleurd worden voor in de schoen 😉