Schaduwspel Rowy en Puffy

Creatief met Rowy en Puffy

Of het nu slecht of goed weer is, een boek lezen kan altijd. Maar wat als dat boek uit is, wat ga je dan doen?

Op de avonturenpagina vind je allerlei leuke activiteiten die je kan doen, je hoeft je dus niet te vervelen ;-). Daarnaast komen er nog leuke activiteiten bij, dus kijk zeker regelmatig even op de pagina.

In mijn werk als cultuurcoach vind ik het leuke om creatieve opdrachten te bedenken en uit te voeren samen met kinderen. Lekker creatief bezig zijn is namelijk heel fijn en iets dat iedereen kan. Ieder kind kan er zijn ei in kwijt, de ene heeft wat meer begeleiding nodig en de ander kan met een wit a4tje helemaal los gaan. Omdat iedere ouder wel eens in de situatie komt dat een kind zich verveelt of niet weet wat hij of zij zal doen, is er de avonturen pagina. Daar vind je kleurplaten, de link naar de karaokevideo’s, een uitleg voor een schaduwspel en een uitleg hoe je schutkokers kan maken. Uiteraard kan je overal je eigen draai aan geven.

Veel plezier! 🙂

ps. Heb je een leuk schaduwspel gemaakt of een mooie tekening of kleurplaat gemaakt, stuur hem dan naar info@rowyenpuffy.nl of deel hem via @rowyenpuffy, dat vinden we leuk om te zien!